“Ik ben blij om hier te zijn”: eerste zomeraanwinst NEC is binnen

“Ik ben blij om hier te zijn”: eerste zomeraanwinst NEC is binnen

NIJMEGEN – De eerste aanwinst van NEC in deze transferperiode is een feit, vandaag werd Ilias Bronkhorst gepresenteerd in de Goffert. De 24-jarige multifunctionele verdediger komt over van Telstar een heeft een contract voor 2 jaar, met optie voor nog een jaar, getekend.

“Niet alleen zijn tien doelpunten dit seizoen, maar vooral de wijze waarop hij scoorde gaf aan dat er aanvallers bloed door zijn aderen stroomt”, reageert technisch directeur Ted van Leeuwen. “Het waren niet alleen doelpunten uit corners en vrije trappen. Ilias beweegt zich als een spits en bewaart de rust aan de bal. Nochtans zien wij hem als een verdediger die op alle vier de posities in de achterhoede uit de voeten kan.”

“N.E.C. is een club met een rijke historie. De afgelopen week heb ik de club zeer intensief gevolgd, met de wedstrijd van afgelopen zondag als kers op de taart. Uit ervaring weet ik dat de supporters in Nijmegen zeer fanatiek zijn en ik kan niet wachten om in De Goffert te voetballen. Ik ben blij om hier te zijn”, aldus de trotse Ilias Bronkhorst.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}