Wederom geen punten voor De Treffers

Wederom geen punten voor De Treffers

GROESBEEK – De Treffers verloor zaterdag met 2-0 van ASWH uit Hendrik Ido Ambacht. Na pas één punt uit drie wedstrijden en de laatste plek in de competitie waren de Groesbekers erg toe aan drie punten, maar dit lukte dus niet.

De ploeg uit Groesbeek begon sterk ze creëerde vroeg in de wedstrijd meteen een grote kans via een vrije trap die over de verdediging viel maar de aanvaller Bryan Sirvania wist niet succesvol af te ronden. Het volgende wapenfeit was een geblokt schot van De Treffers. De ploeg uit Hendrik Ido Ambacht wist nog geen stempel te drukken op de wedstrijd en de 1-0 voor De Treffers hing in de lucht. Maar zoals de bekende voetbalregel geldt: als je zelf niet scoort, scoort de tegenstander. Zo wist ASWH op voorsprong te komen via een voorzet op Fabian Korporaal die via een schuiver in de verre hoek de doelman kansloos liet. Maar voorlopig leek er niet veel aan de hand want direct erna had Lowie van Zundert de gelijkmaker op zijn voet, maar de inzet ging rakelings naast.

Net voor rust leek dan eindelijk de gelijkmaker op het scorebord te komen, Laazizi wist via een handig overstapje van een van zijn teamgenoten alleen voor de keeper te staan. Hij wist de bal beheerst onder de doelman te schieten en zo leek het 1-1 maar de grensrechter vlagt uiteindelijk voor buitenspel en zo werd de goal afgekeurd. En nog een grotere domper voor De Treffers waar zij zelf niet gelijk maakte maakt ASWH er nog vlak voor rust 2-0 van. Een rake vrije trap van Koen Wesdorp zorgde voor een 2-0 voorsprong voor de thuisploeg. Voor De Treffers was het dan ook zaak om in de tweede helft vol op de aanval te gaan. Coen Maertzdorf had voor de aansluiting kunnen en eigenlijk moeten zorgen in de 60e minuut, maar zijn kopbal van dichtbij was alsnog een prooi voor doelman. Het leek zeven minuten voor tijd alsnog even spannend te kunnen worden maar opnieuw wist ASWH het doel schoon te houden. Hierdoor was de 2-0 nederlaag voor De Treffers een feit. 

Dit is een bewerkte versie van het wedstrijdverslag dat Tim Janssen van De Treffers schreef.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}