Treffers verliest in en tegen Barendrecht

Treffers verliest in en tegen Barendrecht

BARENDRECHT – De Treffers speelde zaterdagmiddag tegen Barendrecht. De Groesbekers keken al binnen vijf minuten tegen een 2-0 achterstand aan door doelpunten van Christiaan Dabaghian en Ramy Salem.

De uitploeg had na een kwartier spelen de eerste mogelijkheid om iets terug te doen, maar Coen Maertzdorf kopte de bal over het doel. Enkele minuten later voorkwam De Treffers-doelman Niels Kornelis in een 1-op-1-situatie dat Salem zijn tweede van de middag kon maken.

Serieuze scoringskans

In het eerste bedrijf gebeurde er verder niet veel, waardoor de toeschouwers tot tien minuten na de thee moesten wachten voor de volgende serieuze scoringskans. Pim Balkestein dacht de uitploeg op 2-1 te zetten, maar zijn doelpunt werd afgekeurd door een vermeende overtreding. De verdediger kreeg vervolgens geel omdat hij duidelijk liet merken het niet met de beslissing van de arbiter eens te zijn.

Poging tot aansluitingstreffer

Na één uur spelen maakte Niels Wouters zijn debuut voor de roodzwarten uit Groesbeek. Datzelfde deed ook Niek Versteegen, maar dan een kwartiertje later. Beide spelers komen over van dorpsgenoot Achilles ’29. De Treffers had nog een kwartier om de aansluitingstreffer te scoren en probeerde de druk op te voeren. Echter was het aan de andere kant Kornelis die de marge nog even op twee hield. Salem bepaalde de eindstand in de 84e minuut echter alsnog op 3-0.

De Treffers staat 14e.

via mediapartner DeGroesbeek

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}