Treffers speelt gelijk tegen IJsselmeervogels

Treffers speelt gelijk tegen IJsselmeervogels

GROESBEEK – De Treffers heeft geen makkelijk seizoen en moest zaterdagavond tegen IJsselmeervogels. De thuisploeg was in de eerste helft de bovenliggende partij en ging met een verdiende 1-0 voorsprong de rust in.

Het doelpunt werd gemaakt door Pim Balkestein, die na een kwartier spelen een vrije trap van Boy van de Beek binnen kopte. Van de Beek schoot na 26 minuten net voorlangs, waardoor IJsselmeervogels goed weg kwam. Veel gevaar van de gasten uit Spakenburg was er niet.

Akla trefzeker

Dat was aanvankelijk in het tweede bedrijf ook het geval. Toch viel uit het niets de 1-1 via Ali Akla. Hij schoot van afstand raak in de 53e minuut. Een minuutje eerder had Niels Wouters De Treffers op 2-0 moeten zetten, maar vrij voor de doelman van IJsselmeervogels schoot hij over. Na iets meer dan één uur spelen kwam de uitploeg op voorsprong. Opnieuw was het Akla die trefzeker was.

Winnende treffer 

De Treffers deed wat terug, op dezelfde wijze als in de eerste helft: een vrije trap van Van de Beek werd binnen gekopt door Balkestein. Beide ploegen zochten in de laatste twintig minuten van de wedstrijd nog naar de winnende treffer, maar vonden deze niet. Daardoor moest er genoegen worden genomen met één punt.

De Treffers is met 26 punten uit 24 duels nog lang niet uit de gevarenzone. De mannen van trainer Anton Janssen hebben wel één wedstrijd minder gespeeld dan de concurrentie.

via mediapartner De Groesbeek

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}