Goal Langeveld bezorgt De Treffers een punt

Goal Langeveld bezorgt De Treffers een punt

GROESBEEK – Zaterdag pakte De Treffers haar tweede punt van de competitie in een uitwedstrijd tegen Jong Volendam. Ondanks het behaalde punt blijft de ploeg van Jan de Jonge hekkensluiter in de Tweede Divisie.

Debutant

Het was meteen raak na een kwartier voor Jong Volendam, als de debuterende Hamza Rahaoui de bal wat gelukkig voor zijn voeten krijgt en de bal via het lichaam van De Treffers verdediger Guido van Rijn het net raakte. Zo keken de Groesbekers vroeg tegen een achterstand aan. Maar De Treffers gingen direct opzoek naar de gelijkmaker, zo probeerde Tjeu Langeveld het van afstand maar die ging voorlangs. Dat nam niet weg, dat de Volendammers het betere van het spel hadden. Zo kreeg Rahaoui de kans om zijn tweede van de wedstrijd te maken, maar zijn inzet ging rakelings naast. Bij een verkeerde aanname in de Treffers verdediging kregen de Noord-Hollanders opnieuw een grote kans om te voorsprong te verdubbelen, maar Bryan Sirvania kon de bal van de lijn halen. Het zag er niet zo rooskleurig meer uit voor de Groesbekers. Tot de 39e minuut. Via een voorzet van Gavin Vlijter belandde de bal via een rebound voor de voeten van Tjeu Langeveld die de 1-1 maakte. Hierdoor gingen ze de rust in met een 1-1 tussenstand.

Na de thee probeerde De Treffers het aanvallende spel voor te zetten, na een vrije trap van Boy van de Beek liep invaller Marlon Versteeg de bal binnen. Maar de vlag van de grensrechter ging omhoog voor buitenspel, het blijft 1-1. Robin Janssen kwam hierna nog goed weg nadat de scheidsrechter geen overtreding zag in de tackle op Rahaoui in het zestienmeter gebied. Nadat De Treffers doelman Dani Centen bij een aantal gevaarlijke situaties de bal niet klemvast wist te krijgen hield hij wel stand en eindigde het onderlinge duel tussen Jong Volendam en De Treffers in 1-1.

Dit is een bewerkte versie door Noah Peelen van het verslag van Tim Janssen van De Treffers.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}